Loader
Schilderwerk zelf doen of toch uitbesteden?

Uw woning of bedrijfspand mag voorzien worden van een nieuwe verflaag of een nieuwe kleur. U twijfelt of u het schilderwerk zelf gaat doen of toch liever uitbesteedt.  Als ervaren schildersbedrijf zet ik graag de voordelen als u het schilderwerk uitbesteedt voor u op een rijtje:

  • U bespaart tijd:

Heeft u geen zin om uw vrije avonden en vakantiedagen te verspillen aan het schilderen van uw woning? Binnen een mum van tijd heb ik uw schilderwerk geklaard.

  • U bent verzekerd van kwaliteit:

Met gemak kan ik, door de kennis en ervaring die ik opgedaan heb, elk schilderwerk voorzien van een perfect afgewerkte schilderlaag. Door de verfsoort, materialen en schildertechniek af te stemmen op de ondergrond en uw pand geniet u jarenlang van het resultaat. Daarbij gebruik ik alleen goede en duurzame materialen.

  • Veiligheid:

Om te voorkomen dat u in gevaarlijke situaties terecht komt als u aan het schilderen bent, wanneer u bijvoorbeeld op de bovenste verdieping van uw woning de ramen moet schilderen en uw evenwicht verliest, ken en hanteer ik de juiste veiligheidsprocedures.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Neem vrijblijvend contact met mij op.