Loader

SCHILDERWERK

Het voorzien van uw woning of pand van schilderwerk om het nog mooier te maken is wat ik graag doe. Heeft u kozijnen die een nieuwe laag verf kunnen gebruiken? Wilt u uw kantoorpand voorzien van een andere kleur? Of het nu gaat om een kleine of grotere opdracht, ik voorzie uw huis of gebouw graag van schitterend en kwalitatief schilderwerk.

Daarbij stem ik het schilderwerk geheel af op uw wensen en de ondergrond om ervoor te zorgen dat u er lang van geniet en het hout beschermd wordt tegen weer en wind. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen geef ik uw pand niet alleen een frisse uitstraling, maar gaat het ook nog lange tijd mee.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen en schilderwerkzaamheden te bespreken.

Service
Service

BUITENSCHILDERWERK

Een huis of kantoor wat aan de buitenzijde voorzien is van een perfecte schilderlaag oogt verzorgd. Naast dat buitenschilderwerk een mooie afwerking is van uw woning of pand, beschermt het de houtdelen ook tegen de inwerking van vocht.

Ik help u graag uw kozijnen en deuren, gevel, dakgoten, schutting en/of schuur te voorzien van duurzaam schilderwerk.

BINNENSCHILDERWERK

Mooi binnenschilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw huis of pand. U kunt uw interieur een stijlvolle uitstraling geven dat aansluit op uw wensen en past bij de stijl van uw pand of woning. Ik adviseer u graag in de perfecte afstemming van de kleurcombinaties.

Het schilderen van de muren, het plafond, de trap, kozijnen en deuren om uw interieur te verfraaien en te beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels, doe ik met plezier om uw woonplezier te verhogen.

Service
 
Behangen

Behangen

Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in uw woon- of werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden om zo’n mooie wand te maken en Voorneveld Onderhoudswerken kan u daarbij helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, glasvezelbehang of (sier)stucwerk.

Restauratiewerk

Restauratiewerk

Naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij mij ook terecht voor specialistisch schilder- en restauratiewerk. Naast het herstellen van gevels, plafonds en wanden of het in oude stijl herstellen van panden, kan ik ook decoratieve schildertechnieken toepassen zoals marmer- en houtimitatie.

Schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakwerkzaamheden

Wanneer u uw huis of pand heeft laten schilderen wilt u natuurlijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft. Het moet er van binnen en buiten netjes uit blijven zien! Voorneveld Onderhoudswerken kan u helpen de levensduur van het schilderwerk te bevorderen door het te onderhouden en schoon te maken. Uw gevel kan ik ontdoen van vuil, roet, mos, algen en graffiti, zonder het voegwerk aan te tasten.

Hout- en marmerimitaties

Hout- en marmerimitaties

Een imitatie van grenen, eiken, mahonie, teak of marmer geeft uw interieur een andere uitstraling. Voorneveld Onderhoudswerken kan iedere hout- en marmersoort imiteren en het is niet van echt te onderscheiden. De hout- en marmerimitaties zijn op haast elke bestaande of nieuwe ondergrond te schilderen, zoals op lambriseringen, deuren, kozijnen, kasten, tafelbladen, vlakke wanden, schouwen en zuilen.

 
Tab image

GLAS ZETTEN

Waar een kozijn geschilderd moet worden, is soms ook de ruit aan vervanging toe. Voorneveld Onderhoudswerken kan alle soorten glas zetten: van enkelvoudige ruit tot veiligheidsglas, brandwerend glas, geluidswerend glas of HR isolatieglas.