Loader

PROWIN REINIGINGSPRODUCTEN

Met het aanbod reinigingsproducten kunt u uw woning of bedrijfspand nog meer verfraaien. De producten van proWIN zorgen ervoor dat alles hygiënisch schoon is.  De producten zijn anders dan de schoonmaakproducten die in de winkel verkrijgbaar zijn. Zo staat bij proWIN de mens op nummer één en zijn alle producten die proWIN vervaardigd milieu- en diervriendelijk. Omdat de producten lang meegaan, er navulverpakkingen bestaan en men minder van de producten nodig heeft, is het assortiment van proWIN ook prijsvriendelijk. Daarnaast zijn de producten van proWIN ook zeer gebruiksvriendelijk; de producten zijn huidvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Prowin Producten
Service

SYMBIOTISCHE REINIGING (reinigings- en schoonmaakproducten)

Een perfecte symbiose (samenwerking) van fantastische reinigingsmiddelen en –producten. Poriëndiepe reiniging, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid, door het gebruik van krachtige reinigingsconcentraten en verzorgingsmiddelen, in combinatie met zeer hoogwaardige microvezels (doeken, vloervezels, handschoenen), wordt zelfs het hardnekkigste vuil effectief verwijderd. De concentraten zijn zeer zuinig in gebruik – dit spaart het milieu en uw portemonnee!

Bekijk hier de catalogus met de Symbiotische Reiniging producten.

NATURAL WELLNESS (o.a. huid- en gezichtsverzorgingsproducten)

Ons welzijn hangt van verschillende factoren af. Een verzorgd uiterlijk draagt aanzienlijk bij aan hoe goed u in uw vel zit. Het uiterlijk en de balans van onze huid is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Het is belangrijk om de huid te beschermen en het juist die verzorging te geven die het nodig heeft. Invloeden van buitenaf zoals zonlicht, milieuvervuiling of onze levenswijze (vooral stress, eenzijdige voeding of slaapgebrek) hebben een nadelig effect op de conditie van onze huid. Met de producten uit de natural wellness lijn wordt de perfecte verzorging en bescherming voor elk huidtype geboden. Bovendien zijn er nog veel meer fantastische producten te ontdekken. Het aanbod wordt gecompleteerd door geselecteerde voedingssupplementen voor goede prestaties en vitaliteit.

Hier vindt u de catalogus met de natural wellness producten.

 

Service
Service

BEST FRIENDS (diervoeding- en verzorgingsproducten)

Behalve het zorgvuldig afgestemde, natuurlijke droogvoer, biedt Prowin eveneens een selectie van hoogwaardig natvoer aan, vanzelfsprekend gemaakt van het beste vlees. Zo komt het juiste honden- en kattenvoer in de voerbak van uw geliefde viervoeter terecht. Daarbij garandeert Prowin de beste en evenwichtig gecombineerde grondstoffen. Het assortiment van best friends wordt compleet gemaakt met kauw- en verzorgingsproducten voor uw hond.

Heeft u vragen over de producten of wenst u meer informatie? Ik demonstreer graag een advies op maat voor het optimaal gebruik van de Prowin producten bij uw thuis. Neem contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.