Loader
Website Voorneveld Onderhoudswerken

Net als het tijdig onderhoud of verfrissen van het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand, werkt Voorneveld Onderhoudswerken ook aan haar (online) uitstraling. Vandaar dat ik vandaag een website lanceer!

Op deze website vindt u naast de frisse kleuren, meer informatie over het schilder- en onderhoudswerk dat ik voor u uit kunnen voeren.

Vijf jaar geleden heb ik, Saskia Voorneveld, na 15 jaar als schilder ervaring op te hebben gedaan, de keuze gemaakt om zelfstandig te gaan werken. Sinds vijf jaar kunt u bij mij terecht voor al uw schilderwerk. Daarnaast kunt u bij mij de Prowin reinigingsmiddelen aanschaffen. Naast uw woning of bedrijfspand  strak in de lak te zetten is het met deze producten ook hygiënisch schoon.

Onder projecten kunt u een overzicht vinden van de door mij uitgevoerde schilderprojecten. En door middel van nieuwsberichten houd ik u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn bedrijf en voorzie ik u graag van tips.

Heeft u interesse in het door mij geleverde schilderwerk of schoonmaakproducten? Neem gerust contact met mij op.

Veel kijk- en leesplezier op mijn website en graag tot ziens!